1. Forside
  2. Jobbmuligheter

Ledige stillinger


Postrom Maskiner AS er en solid norskeid importør av post- og papirbehandlingssystemer.

Hovedproduktene er produsert i Tyskland, som Francotyp Postalia frankeringsmaskiner, Intimus makuleringsmaskiner, Grützmacher og Bowe konvolutteringsmaskiner samt Microplex spesialprintere for proff- og industri bruk. Vi leverer kopi- og printere i office segmentet fra Kyocera og vi har høyhastighets fargeskrivere og duplicatorer fra Riso. Som importør er vi i dag den aktøren i markedet som har økt mest, både med tanke på omsetning og markedsandeler. Vi satser på norsk næringsliv. Ingen utflagging av kapital, vi driver fullt og helt etter prinsippet om at verdiene tilbakeføres til det norske samfunnet.

Postrom Maskiner AS, skal gjennom høy kompetanse, tilby kvalitetsprodukter, service og support. Vi er i et utviklende nettverk med våre leverandører hvor ny teknologi, løsninger og produksjon av disse gir oss konkurransefortrinn. Vi kan nevne at i 1990 lanserte Francotyp Postalia, som den første produsent i verden, den første digitale frankeringsmaskinen.

Vi er f.t. 13 ansatte innen salg, teknisk service og administrasjon. Finansielt stabilt foretak som har tildelt AA-rating.

Vi holder til i trivelige lokaler Grorudveien 55, gode parkeringsforhold og nær offentlig kommunikasjon.

Postrom Maskiner er i vekst og ser alltid etter gode selgere. Er du interessert så ta kontakt!

Kontakt Daglig leder Tom Erik Harnes på 23 33 88 36.

Send oss din CV, til Postrom Maskiner AS, PB 44 Haugenstua, 0915 Oslo eller e-post til tomerik@postrom.no