1. Forside
  2. Om oss

Om oss

G55-2018.jpg

Erik Juel Karlsen Eid, grunnla Postrom Maskiner AS i 1989 

Den gang var satsningsområdet primært konvolutteringsmaskiner. Det var først noen år etterpå at produkter som frankeringsmaskiner, makuleringsmaskiner og printere ble tatt inn i produktspekteret.

 

Den norske

Postrom Maskiner er en solid norskeid importør av post- og papirbehandlingssystemer. Hovedproduktene er produsert i Tyskland av produsenter som Francotyp Postalia (frankering og konvoluttering), Riso og Kyocera printere, Intimus makuleringsmaskiner, Böwe og Grützmacher høyvolums konvolutteringsmaskiner. I tillegg leverer vi produkter som brevåpnere, falsere, stiftemaskiner, skjæremaskiner, laminering, innbinding, bookletmaking og andre kontormaskiner. Som importør til Norge, er vi i dag den aktøren i markedet som har økt mest, både med tanke på omsetning og markedsandeler. Vi satser på norsk næringsliv. Ingen utflagging av kapital, vi driver fullt og helt etter prinsippet om at verdiene tilbakeføres til det norske samfunnet.

 

Forretningsideen

Postrom Maskiner AS skal gjennom høy kompetanse og interesse tilby kvalitetsprodukter, god service og support. 

 

Føl deg trygg med oss

Vi er for tiden 8 ansatte innen salg, teknisk service og administrasjon. Årsomsetningen har de siste årene vært på mellom 20 og 30 millioner og med et godt driftsresultat. Postrom Maskiner AS er et finansielt meget stabilt foretak som har AA-rating.

 

Representert i hele Norge

Postrom Maskiner AS importerer fra ledende produsenter og selger direkte til kunder i hele Norge men med hovedfokus på Oslo og Akershus. Videre har vi et solid forhandlernett hvor ca 30 forhandlere representerer resten av Norge.

 

Visjon

Postrom Maskiner AS ønsker fortsatt å være den aktøren i markedet som øker mest gjennom å være kundenes foretrukne samarbeidspartner - "BEDRE FOR KUNDEN"

 

Lokalene

1. mars 2000 flyttet vi til Grorudveien 55 i Oslo. Disse flotte lokalene er gamle, har en lang historie og tilhørte Grorud Veveri i sin tid. Lokalene er bygget om og tilpasset oss. Vi er lett tilgjengelige både med tanke på parkering og kollektiv transport. Velkommen til en hyggelig forretningsprat foran peisen i vårt møterom, med påfølgende visning av de fleste av våre produkter i vårt store demorom!.

 

En støttespiller

I over 20 år har vi støttet barneidrett og kulturtiltak for barn. Mye av dette arbeidet er bygget opp på frivillighet. Men selv frivillige organisasjoner har behov for midler for å utvikle seg. Vi gleder oss over smil og gledeshyl fra våre kommende generasjoner. Som vår kunde er du med på å støtte barneidrett og kulturarbeid for barn.